Hvordan låne penger med betalingsanmerkning

Forsikring med betalingsanmerkning

Du er på utkikk etter ett lån, og har en eller flere betalingsanmerkninger hengende over deg. Du trenger gjerne pengene så fort som mulig, og helst i går. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva som er best for deg og din situasjon.

For det første så anbefaler vi ikke at du tar opp et forbukslån dersom du ikke har en plan på hvordan du skal betjene lånet. Jo lengre tid det tar før du betaler tilbake, jo mer renter blir det, og det er ingen hemmelighet at det er høye renter som bankene og finansielle instutisjoner tjener penger på.

 
Har betalingsanmerkning noe å si?

Det kommer an på hvilke anmerkninger du har, og alvorligheten i hver enkel sak. Noen banker velger å se bort fra de minst alvorlige betalingsanmerkningene og heller se på sansynligheten for at du kan betale tilbake, mens noen banker avslår lånesøknader uansett hvilken grad betalingsanmerkningene er i.
Alle banker og finansielle instutisjoner vil ta en kredittsjekk før en finansiering tilbys, men hva som er kravene for å få innvilget søknaden er forskjellige.

Hvor kan jeg søke?

Det eksisterer en rekke banker som tilbyr lån for deg med betalingsanmerkning. Under har vi listet opp noen banker som tilbyr dette, med eksempeler.
Det er viktig at du ser på den effektive renten når du skal søke lån, denne har inkludert alt av gebyrer og er den faktiske kostnaden på lånet. Den nominelle renta bør du bare overse ettersom det ikke er den faktiske kostnaden på lånet.
En lånesøknad kan sendes inn kostnadsfritt og uten forpliktelser.

Frogtail

Opptil 20.000,-
Låneeksempel: Eff.rente 37.0%, 20.000,-, o/5 år, etabl.geb. 495,-, Totalt: 27.400,-

Klikklån

Opptil 40.000,-
Låneeksempel: Eff.rente 16.37%, 20.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 28.667,-

Leasy minilån

Opptil 10.000,-
Låneeksempel: Eff.rente 34.53%, 5.000,- o/5 år, etabl.geb. 695,-, Total 9.506,-

Thorn Privat Finans

Opptil 100.000,-
Låneeksempel: Eff.rente 13,33%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 1.820,-, Totalt 85.976,-

 
Søk hos flere banker samtidig

Dersom du får avslag på din første lånesøknad må du ikke tro at alle banker opererer med samme betingelser. Alle banker har ulike krav og kriterier for nye kunder, og alt i alt så er det viktigste for banken at du klarer å gjøre opp for deg, og har viljen til å prioritere nedbetalingen.
En låneagent eller finansagent kan hjelpe deg med å søke i flere banker samtidig på dine vegne. Du vil da få tilbud fra flere banker, men du trenger kun å sende inn 1 søknad. Når du mottar avtalen står du fritt til å enten akseptere eller avslå, og du kan velge den avtalen som passer deg og dine behov best.
Les mer om hva betalingsanmerkning er, og hvordan du blir kvitt den.